Om mig

Jeg hedder Thorkild Hansen

og jeg er Independet Business Owner, IBO, og ejer af Koncepta.


Jeg har et job som rejsende servicetekniker med rundt regnet 100 udenlandske

rejsedage om året.


100 hotelovernatninger betyder også, at der er 100 døgn, hvor min arbejdsgiver

er herre over min fritid, uden at betale for det! Det giver mig en væsentlig lavere

gennemsnitlig timeløn.


Derudover har et fejlslagent investeringsprojekt samt et hussalg under finanskrisen betydet, at jeg har nogle gældsposter, der tager en stor del af mit månedlige overskud. Virksomheden har dog vist sig at være en fornuftig "løftestang", som kan give mig muligheden for en anstændig indtægt.

Jeg er glad for mit job

Selvom jeg i mit karriereforløb har set adskillige kolleger "gå ned med stress", føler jeg alligevel, at jeg har et godt job, en god chef og en god arbejdsplads. For mig er virksomheden derfor ikke en erstatning for mit job, men et kærkomment supplement til min indtægt.


Jeg er ligesom de fleste andre blevet opdraget og uddannet til at få et job, for det er ensbetydende med sikkerhed og tryghed!


Men har vi i dag den samme sikkerhed og tryghed i et job, som vi havde for 50 år siden? Vi bliver opdraget og uddannet til at være afhængige! Afhængige af et job eller afhængige af at samfundet hjælper os, hvis vi

mister vores job! Afhængige af dagpenge og kontanthjælp!

Hvad vil du helst?

Spørg en gang dig selv: Hvad vil du helst være, hvis du virkelig kunne vælge? Økonomisk afhængig resten af dit liv eller økonomisk uafhængig? Hvad ville du gøre, hvis du også fik din personlige frihed?

Har du egentlig tænkt over, at de fleste mennesker har så travlt med at tjene penge til at betale deres regninger, at de ikke har tid til at få deres personlige og økonomiske frihed!


Når jeg præsenterer denne mulighed, er der nogen, der siger: "Jeg har ikke tid!" - "Jeg har ikke råd!" - "Jeg har så meget om ørerne!" 

De bruger årsagen til at de burde gå i gang, som undskyldning for ikke at gå i gang, og på den måde får de jo aldrig tid eller råd til at gøre det, de virkelig gerne vil! Ja, kvalitetstid har altid en omkostning, men hvor længe ønsker du det skal være sådan?

Du får al den træning og hjælp, som du har brug for

Du får selvfølgelig al den hjælp, træning og support, som du har brug for.

Du har din egen forretning, men du er aldrig alene! Du har et team i ryggen, som kun kan få succes, når du får succes.


Med virksomhedens nye geniale kompensationsplan, står vi i dag med en mulighed indenfor Network Marketing, som ganske enkelt er helt unik!


Det er vores opgave, at hjælpe dig med at få så stor en kundedatabase, som du måtte ønske dig og er villig til selv at gøre en indsats for at opnå.


Jeg håber, at du kan se idéen, og føler at det kunne være spændende, at gå i gang med dette koncept.


Hvis JA, så kontakt mig venligst for yderligere information om, hvordan du gør og hvilke indtjeningsmuligheder, der venter!


De bedste hilsener